Sunday, April 20, 2008

Που είναι ο Φορέας Διαχείρισης...

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΤΕΕ Κέρκυρας και σε όλους που ασχολήθηκαν με την άρτια οργάνωση τόσο του συνεδρίου που έκλεισε χθές όσο και με τις πολύτιμες παρεμβάσεις τους. Το επίπεδο τεχνογνωσίας όλων των συνέδρων ήταν το μέγιστο αλλά το επίπεδο της πολιτικής βούλησης και του συντονισμού των δημοσίων φορέων ούτε καν το ελάχιστο...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!.

8 μήνες πέρασαν και ο Φορέας Διαχείρισης δεν έχει συσταθεί!!!! Πρέπει να βγεί προκήρυξη στο ΦΕΚ, να γίνουν οι προσλήψεις ειδικών, να αγοραστούν τα μηχανήματα ΑΜΕΣΑ. Μέσα σε 6 χρόνια θα πρέπει να γίνουν 73 δράσεις μεγάλης εμβέλειας στό Ιστορικό Κέντρο. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και ελπίζω να τις αναλάβουν το συντομότερο δυνατό. Χωρίς οργανωμένο Φορέα με αρμοδιότητες και ειδικευμένο προσωπικό θα είμαστε η πρώτη πόλη που θα πάρει κόκκινη κάρτα πιο γρήγορα απο κάθε άλλον στην ιστορία της Ουνέσκο.

Ακόμα μαζί με την σύσταση του φορέα θα πρέπει να συντονιστούν όλοι οι φορείς γιατί το κυκλοφοριακό και οι θέσεις στάθμευσεις περιφερειακά και οι παρακάμψεις της πόλεις μαζί με τον Άξονα Βορά Νότου θα αλλάξουν την μορφή της Κέρκυρας για πάντα ... εάν γίνουν.

Fingers crossed ... που λένε και οι Άγγλοι!

No comments: